Persuasiunea mascata. Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori

Persuasiunea mascata. Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori
-20%
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8653-75-4
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 240
Format: 13 x 20cm
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Persuasiunea mascata. Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori - Ne place să credem că, atunci când luăm hotărâri, cântărim cu grijă toate variantele, cercetăm toate posibilităţile şi facem cea mai bună alegere pe baza examinării raţionale a faptelor concrete. În realitate, o mare parte din deciziile noastre sunt luate la nivel subconştient, pe baza unor trăiri afective de care s-ar putea să nici nu fim conştienţi. Înţelegerea şi gestionarea acelor trăiri afective subconştiente constituie cheia artei persuasiunii.

Observând comportamentul uman şi făcând predicţii în privinţa lui, putem învăţa să reacţionăm şi să canalizăm comportamentul altora prin cuvintele potrivite şi prin limbajul corporal potrivit. Dacă vrei să afli cum să-i convingi pe oameni să cumpere produsul tău, să-şi aducă o contribuţie la cauza pe care o susţii sau să voteze candidatul promovat de tine, această carte conţine soluţiile.

Persuasiunea mascată sintetizează cele mai recente cercetări din domeniul psihologiei, lingvisticii, tacticilor de vânzări şi al comunicării interpersonale, dezvăluind astfel cele mai eficiente metode de a convinge consecvent şi eficient pe oricine, practic, în orice privinţă.

„Cartea este o adevărată comoară de idei pe care le puteţi folosi pentru a transforma un «nu» într-un «da» aproape instantaneu – în orice situaţie de vânzări, de exemplu.”

Brian Tracy, guru motivaţional,

autorul cărţilor Legile universale ale succesului,

Cum să ajungi supervedetă de vânzări, Carieră şi caşcaval

RECENZII

Rating general
4 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
4
.
Created in 0.413 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.