Pierderea Duhului Sfant si redobandirea sa in Biserica Primara

Pierderea Duhului Sfant si redobandirea sa in Biserica Primara
-5%
Preț: 71,25 lei
75,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-666-879-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Ediția: cartonata
Pagini: 492
Format: 14,5 x 23 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Pierderea Duhului Sfant si redobandirea sa in Biserica Primara. Reprimirea ereticilor şi a penitenţilor în Apus din secolul al III-lea până la Sfântul Grigorie cel Mare

 

Lucrarea de faţă reprezintă un studiu despre pocăinţă, pierderea Duhului Sfânt şi reprimirea în Biserică a celor care s-au lepădat de credinţă urmând, în principal, coordonatele teologiei patristice apusene şi ale istoriei Europei Occidentale. Pe de altă parte, prin publicarea traducerii acestei cărţi, am dorit să le oferim cititorilor români o abordare exemplară, din punct de vedere ştiinţific, a problematicilor amintite mai sus, pentru ca acest demers să fie un imbold pentru teologii ortodocşi, un îndemn pentru ca patrologii răsăriteni să scrie, la rândul lor, un studiu despre cum s-au raportat Părinţii Bisericii din Răsărit la problematica pierderii Duhului Sfânt și reprimirea în Biserică a celor care au apostat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.