Povestea Literelor
18,70 lei
22,00 lei (-15%)

Povestea Literelor

Povestea Literelor
-15%
Preț: 18,70 lei
22,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: brosata
Format: e-book si CD
Categoria: Clasa I-a

DESCRIERE

Povestea Literelor
 
Povestea literelor, pentru copiii din clasele I si a II-a, este o metoda de e-learning sub forma unui soft educational (este o componenta offline de e-learning), care a fost creat tinand cont de principiile pedagogice, psihologice, reperele ontogenetice, de dezvoltare ale copiilor de aceasta varsta. Prin acest program, procesul educational este adaptat, din perspectiva pedagogica si a psihologiei dezvoltarii, la nevoile noii generatii, a nativilor digitali, care proceseaza, cauta, selecteaza informatia in mediile digitale.

Programul Povestea literelor cuprinde 18 tipuri de exercitii atractive si variate care vizeaza dezvoltarea abilitatii de a citi. Cea mai mare parte a materialului cuprins in aceste exercitii (cuvinte, propozitii si texte) este selectata din povesti reprezentative pentru copii. Povestile pot fi citite in intregime de catre utilizatori, deoarece sunt disponibile in cadrul softului, sub forma printabila.

In sprijinul dezvoltarii vocabularului elevilor vine si dictionarul inclus in program, care poate fi accesat de acestia, ori de cate ori doresc. Acest dictionar contine toate cuvintele dificile prezente in exercitiile softului educational, a caror explicatie este adecvata particularitatilor de varsta ale utilizatorilor.

E-book-urile sunt realizate in cadrul proiectul editorial al Editurii ASCR, intitulat "Imbunatatirea nivelului de cunostinte si abilitati in dezvoltarea personala" (managementul anxietatii, stresului si al echilibrului viata personala-viata profesionala) prin crearea de instrumente inovative TIC si dezvoltarea de metode e-learning in invatarea scolara.
Proiectul a fost sprijinit de Administratia Fondului Cultural National (AFCN), categoria Noile Media 35 (NM 35).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Clasa I-a

10,39 lei
12,99 lei (-20,02%)
Created in 0.155 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.