PROFIT, NU COTA DE PIATA
23,92 lei
29,90 lei (-20%)

PROFIT, NU COTA DE PIATA

PROFIT, NU COTA DE PIATA
-20%
Preț: 23,92 lei
29,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-571-835-0
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 184
Format: 16,5 x 23,5cm
Categoria: Leadership

DESCRIERE

Cum să vă impulsionaţi profiturile în deplină siguranţă?
Goana după cota de piaţă nu vă va fi de ajutor


“Între cota de piaţă şi profitabilitate trebuie să existe un echilibru, însă profitabilitatea a fost deseori neglijată. Iată motivul pentru care această carte oferă o rectificare utilă.” Peter Drucker


“Nu volumul şi cota de piaţă ar trebui să fie priorităţile; creşterea însoţită de profit este adevarata provocare.” DieterZetsche, CEO DaimlerChrysler


Cartea Profit, nu cotă de piaţă aduce argumente împotriva strategiei care vizează cota de piaţă şi nu reuşesc să obţină un profit adecvat, pledând în favoarea unei strategii care vizează prioritar profitul. Creşterea cotei de piaţă este considerată adeseori un “remediu universal”, însă aceasta este mai curând o prejudecată.


Un contraargument convingător pentru a ţine în frâu dogma cotei de piaţă, această carte provocatoare conturează noi modalitati de a gândi, dar şi instrumentele de care managerii de pe pieţele competitive vor avea nevoie pentru a obţine o performanţă de vârf în ceea ce priveşte profiturile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.177 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.