Programul de 30 de zile pentru o inima mai puternica

Programul de 30 de zile pentru o inima mai puternica
-20%
Preț: 37,76 lei
47,20 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8566-542
Anul publicării: 2016
Pagini: 504
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Programul de 30 de zile pentru o inima mai puternica
 
PROGRAMUL REVOLUŢIONAR PREZENTAT ÎN ACEASTĂ CARTE AJUTĂ PE ORICINE SĂ AIBĂ O INIMĂ SĂNĂTOASĂ.
Mai întâi, doctorul Masley îţi va arăta cum să-ţi determini starea de sănătate cardiacă, după care te va îndruma pas cu pas cum să-ţi optimizezi inima, energia, silueta şi viaţa sexuală.
Identificând principala cauză a bolilor cardiovasculare – apariţia şi creşterea plăcii de aterom – autorul prezintă cele mai noi analize şi teste care pot depista dezvoltarea plăcii arteriale în faze incipiente, precizând şi paşii care trebuie urmaţi pentru a opri şi inversa cursul acestui proces.
Vestea bună este că oricine – indiferent de vârstă, de factorii ereditari sau de cât de supraponderal este – îşi poate trata placa arterială, prevenind astfel atacurile de cord şi accidentele vascular cerebrale cu ajutorul acestui program, care are următoarele elemente-cheie:
• Alimentele cu efecte benefice pentru inimă
• Activitatea fizică pentru întărirea inimii şi a arterelor
• Managementul stresului
• Un plan de suplimente alimentare personalizat, prietenos pentru inimă.
Un capitol separat demonstrează că o inimă sănătoasă creşte libidoul şi îmbunătăţeşte funcţia sexuală atât la bărbaţi, cât şi la femei.
Mulţi cred că aspectele de prevenţie şi terapeutice ale bolilor cardiace constituie un fel de ştiinţă complicată. Greşit! Doctorul Masley a creat un plan strategic simplu şi uşor de aplicat pentru îmbunătăţirea procesului de vindecare cardiovasculară. Recomand călduros cartea de faţă tuturor persoanelor vulnerabile la bolile de inimă. -- Dr. Stephen T. Sinatra, cardiolog şi autorul bestsellerului New York Times – Reversing Heart Disease
În spiritul lui Hipocrat, programul doctorului Masley demonstrează cum schimbări specifice ale stilului de viaţă pot fi la fel de eficiente ca medicamentele în îmbunătăţirea stării de sănătate a inimii. -- Dr. David Perlmutter, autorul cărţii Grain Brain.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.154 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.