Puterea concentrarii
21,25 lei
25,00 lei (-15%)

Puterea concentrarii

Puterea concentrarii
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 973-7780-16-7
Anul publicării: 2016
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Puterea concentrarii
 
Ştiţi care este primul impediment - uneori insurmontabil - pe care îl întâmpină oamenii în demersul de a obţine ceea ce îşi doresc? Este vorba de LIPSA de CONCENTRARE. Unii oameni ştiu cum să se concentreze asupra lucrurilor pe care şi le doresc, iar ceilalţi se zbat în zadar.  Între coperţile cărţii „Puterea concentrării“ veţi descoperi strategiile de concentrare întrebuinţate de cei mai de succes oameni de pe planetă.
Dacă veţi studia şi veţi implementa treptat, dar hotărât, tehnicile pe care autorii vi le vor împărtăşi, nu numai că veţi înflori din punct de vedere profesional, financiar şi personal, dar rezultatele obţinute vă vor depăşi cu mult imaginaţia. Mai exact, veţi învăţa cum să vă concentraţi forţele şi calităţile astfel încât să vă maximizaţi veniturile şi, în acelaşi timp, să vă bucuraţi de un stil de viaţă mai sănătos, mai satisfăcător şi mai echilibrat.
Veţi descoperi cum:
  • Să vă concentraţi asupra punctelor forte şi să eliminaţi tot ceea ce vă ţine în urmă.
  • Să preschimbaţi deprinderile nocive în deprinderi pozitive.
  • Să creaţi un echilibru între viaţa de familie şi carieră, fără a vă simţi vinovaţi că pierdeţi timp util.
  • Să creaţi relaţii interumane preţioase şi folositoare.
„Puterea concentrării“ nu este o carte de citit înainte de culcare; ba chiar, lectura se face cu creionul în mână, cu mintea şi cu voinţa încordate la maximum, pentru a putea percepe pe deplin strategiile de urmat. Nu uitaţi că nu există nici o formulă magică pentru a rezolva şi a îmbunătăţi situaţia peste noapte, ci e nevoie de angajamentul total al întregii fiinţe.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.153 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.