Radiologie - Imagistica medicala. Volumele I si II

Radiologie - Imagistica medicala. Volumele I si II
-10%
Preț: 225,00 lei
250,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2018
Pagini: 720 / 420

DESCRIERE

Radiologie - Imagistica medicala. Volumele I si II. Indrumator de studiu pentru pregatirea in specialitate
 
Lucrarea de față, apărută în condiții grafice excepționale, în 2 volume, reprezintă un adevărat ghid destinat celor care se formează în specialitatea de radiologie și imagistică medicală, un instrument didactic călăuzitor în explozia de informații excesive și uneori necontrolate din tot felul de surse.
 
La elaborarea materialului au contribuit 98 de specialiști din aproape toate centrele universitare din țară, care, din volumul imens al cunoștințelor profesionale acumulate în timp, s-au folosit de un șablon de prezentare în descrierea fiecărei afecțiuni, având ca element director programa europeană de pregătire în domeniu. Prin aceasta s-a reușit prezentarea în mod unitar a patologiei, astfel încât toate elementele definitorii ale diagnosticului să fie rapid accesibile, consolidând noțiunea de radiologie clinică și esența acesteia, calitatea de clinician a radiologului, și nu aceea de simplu „cititor de imagini”. În concluzie, este o carte care va trebui să se afle mereu „pe raftul de serviciu al celui care învață”.

Cuprins: Volumul I: Principii ale tehnologiei imagistice. Radioprotecție. Neuroradiologie. Radiologia capului și gâtului. Radiologia toracelui. Radiologia cordului și vaselor sanguine. Radiologia gastrointestinală și abdominală.
 
Volumul II: Radiologia aparatului urinar și genital masculin Radiologia în obstetrică și ginecologie. Radiologia aparatului locomotor (musculoscheletală). Radio-imagistica senologică. Radiologie pediatrică. Radiologie intervențională.

Adresabilitate: Medici radiologi, de alte specialități medicale sau chirurgicale, medici rezidenți.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.163 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.