Ratacitor printre stele
18,00 lei
20,00 lei (-10%)

Ratacitor printre stele

Ratacitor printre stele
-10%
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-92997-5-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 223
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Ratacitor printre stele
 
...îmbrăcat astfel, păşeam prin spaţiul interstelar, înflăcărat de cunoaşterea faptului că eram la un pas de marea aventură, în care, la sfârşit, aveam să găsesc toate formulele cosmice şi să-mi clarific secretul esenţial al universului. În mână ţineam o baghetă lungă de sticlă. Bagheta îmi era dată să o port ca, în trecere, să ating cu vârful ei fiecare stea. Iar eu ştiam cu deplină certitudine că dacă nu reuşeam să ating fie şi numai o singură stea, urma să fiu aruncat într-un de netăgăduit abis de neînchipuită vină şi eternă pedeapsă.
 
Nu există moarte. Viaţa este spirit, iar spiritul nu poate muri. Doar trupul moare şi trece, mereu târându-se cu fermentul chimic care îl informează, mereu maleabil, mereu cristalizat, doar pentru a se topi în flux şi a cristaliza în forme noi şi diverse, care sunt efemere şi care se topesc iarăşi în flux. Doar spiritul îndură şi continuă să se construiască pe sine prin încarnări succesive şi nesfârşite, în vreme ce-şi croieşte drum în sus, spre lumină. Ce voi fi când voi trăi din nou? Mă întreb. Mă întreb...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

13,60 lei
16,00 lei (-15%)
20,97 lei
23,30 lei (-10%)
Created in 0.212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.