Revolutia Blockchain
52,20 lei
58,00 lei (-10%)

Revolutia Blockchain

Revolutia Blockchain
-10%
Preț: 52,20 lei
58,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 480
Categoria: Marketing

DESCRIERE

Revolutia Blockchain. Despre felul in care tehnologia aflata la baza bitcoinului transforma banii, afacerile si lumea
 
OPTIMIZAREA PROPRIULUI VIITOR: INOVAREA MODELULUI DE AFACERI
 
In ceea ce priveşte companiile conduse de agenţi software, Ronald Coase probabil că bate din palme de bucurie acolo sus, undeva în Raiul Economiştilor (deşi există câţiva care ar putea si pună la îndoială existenţa unul astfel de loc).
 
Iţi aminteşti inversul legii lui Coase? O corporaţie ar trebui să se micşoreze până când costurile de tranzacţie din interior devin mai mici decât costurile de tranzacţie din afara graniţelor sale.
 
Cum tehnologia continuă să scadă costurile de pe piaţă, putem concepe situaţia in care conţinutul corporaţiilor ar putea şi ar trebui să fie foarte redus - acestea ar urma să albă doar software şt capital.
 
Gândeşte-te la asta.
 
Pentru început, costurile de „căutare" continuă să scadă pe măsură ce agenţii noi au capacitatea să efectueze căutări tridimensionale în Registrul Global, care cuprinde orice detaliu comercial care există şaua existat.
 
Aşadar, nu este nevoie de o bibliotecă corpora tis-ta, de specialişti în informaţii, de specialişti în căutări de personali sau de nenumăraţii profesionişti implicaţi în obţinerea informaţiilor rejiyănte pentru conducerea unei afaceri.
 
In al doilea rând, contractele inteligente ar reduce radical; costurile de contractare, costurile contractelor de monitorizare şi| cele ale efectuării plăţilor.
 
Cum nu mai sunt doar în format de hârtie, aceste programe ar putea să-şi formuleze termenii prin intermediul unui set de şabloane: ar putea să negocieze, să accepte sau si respingă termenii şi condiţiile pe baza unor reguli şi a unor informaţii bogate, colectate din surse externe: să formuleze politici autoaplicabile; să determine când sunt satisfăcute condiţiile de performanţă şi să execute tranzacţii.
 
In al treilea rând, costul coordonării tuturor acestor resurse în afara organizaţiei ar putea să fie nesemnificativ - măsurat prin energia necesară alimentării serverelor care găzduiesc softul întreprinderii. în ceea ce priveşte conducerea oamenilor, organizaţiilor şi fabricilor angajate de întreprindere, întreprinderea nu are nevoie de birocraţie.
 
Prin noua platformă ne putem imagina o organizaţie nouă care să aibă nevoie doar de o doză redusă de management şi de ierarhie tradiţională sau să nu aibă deloc nevoie de ele pentru a genera valoare pentru client şi bogăţie pentru proprietar.
 
In ultimul rând, costurile stabilirii încrederii ar fi de aproximativ zero. încrederea nu ţine de firmă, ci de funcţionalitatea, securitatea şi capacitatea de verificare a codului aflat la bază. precum şi de colaborarea în masă dintre nenumăratele persoane care securizează Mockchainul.
 
Cum ai proceda pentru a proiecta o întreprindere autonomă distribuită? O entitate de felul acesta ar putea să aibă o funcţionalitate bogată - agenţi care execută tipuri de însărcinări sau, mai larg, funcţii de afaceri care se bazează toate pe o cartă preaprobată.
 
Persoanele, organizaţiile sau colectivele de potenţiali acţionari sau utilizatori le vor proiecta definind următoarele:
 
1. Convingerea: o credinţă despre lume şi despre ce trebuie făcut pentru a crea valoare sau pentru a schimba lucrurile.
 
2. Obiectivul: raţiunea sa de a fi. De ce creăm această întreprindere?
 
3. Constituirea: conturează obiectivele globale ale întreprinderii şi regulile pe care le va urma când creează valoare
 
4. Modul de operare: spre exemplu, cum va proceda pentru a crea această valoare. Cum se va finanţa - prin multifi-nanţare, prin tradiţionalele investiţii din primele etape sau utilizând veniturile. Cum va obţine resurse.
 
5. Diviziunea muncii dintre fiinţele umane şi tehnologie: poate că oamenii ar trebui să dirijeze lucrurile în viitorul apropiat
 
6. Funcţiile aplicaţiei: cum va percepe şi cum va răspunde întreprinderea la condiţiile schimbătoare.
 
7. Preceptele morale: Promisiunea Google „de a nu face niciun rău'' nu va fi suficient de bună. Intreprinderea autonomă distribuită are nevoie de câteva reguli clare referitoare la ceea ce constituie comportament acceptabil sau neacceptabil.
 
S-ar putea să nu apară nicio întreprindere autonomă distribuită în viitorul tău apropiat, dar raţionamentele aflate la baza acestor entităţi îţi pot modela strategiile de afaceri de azi.
 
Odată cu ascensiunea unei platforme globale, peer-to-peer, pentru identitate, încredere, reputaţie şi tranzacţii, putem în sfârşit să reproiectăm arhitectura structurilor profunde ale firmei, în vederea inovaţiei, creării de valoare...
 
 
Din cuprins:
 
Cuvânt inainte
Mulţumiri

PARTEA I - SA ZICEM CA VREI O REVOLUŢIE

Capitolul 1
PROTOCOLUL INCREDERII
 
Capitolul 2
INIŢIALIZAREA VIITORULUI: ŞAPTE PRINCIPII DE PROIECTARE A ECONOMIEI BLOCKCHAINULUI

PARTEA A II-A - TRANSFORMĂRI

Capitolul 3
REINVENTAREA SERVICIILOR FINANCIARE
 
Capitolul 4
REPROIECTAREA ARHITECTURII FIRMEI: CENTRUL Şl MARGINILE
 
Capitolul 5
NOI MODELE DE AFACERI: CUM SA FAC! SA CURGĂ BANII ÎN BLOCKCHAIN
 
Capitolul 6
REGISTRUL LUCRURILOR: ANIMAREA LUMII FIZICE
 
Capitolul 7
REZOLVAREA PARADOXULUI PROSPERITĂŢII: INCLUZIUNEA ECONOMICĂ ŞI ANTREPRENORIATUL
 
Capitolul 8
RECONSTRUCŢIA GUVERNULUI Şl A DEMOCRAŢIEI
 
Capitolul 9
ELIBERAREA CULTURII PE BLOCKCHAIN: O VESTE CARE NE BUCURA AUZUL
 
PARTEA A III-A - PERSPECTIVE PROMIŢĂTOARE ŞI PERICOLE
 
Capitolul 10
DEPĂŞIREA  BLOCAJELOR. ZECE PROBLEME DE IMPLEMENTARE
 
Capitolul 11
LEADERSHIP PENTRU URMÂTOAREA ERĂ

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.552 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.