Ritualurile Iubirii - cartea a opta, partea a doua, din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei

Ritualurile Iubirii - cartea a opta, partea a doua, din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei
-20%
Preț: 26,00 lei
32,50 lei (-20%)
Promoția expiră la 30.06.2022
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-92816-1-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 251

DESCRIERE

Ritualurile Iubirii - cartea a opta, partea a doua, din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei
 
"... Programul lui Dumnezeu neîndoielnic există, iar cu acesta pot lua cunoştinţă nu doar persoane distincte, ci oricine doreşte. Nu e scris cu litere sau hieroglifice pe foi de papirus, ci doar cu semne vii, caracteristice doar lui Dumnezeu şi răspândite în natura de El creată. Înţelepciunea şi inteligenţa oamenilor din Epoca Antică Rusă le permiteau citirea acestei măreţe cărţi Divine. Oamenii contemporani, în marea lor majoritate, cunosc doar o parte din aceste litere-semne.
 
Va trebui să învăţăm din nou alfabetul Divin. Cartea pe care o scriu eu acum nu are tematică religioasă. Nu e o încercare de a filozofa. E doar un apel la cercetare, la cunoaşterea programului Divin. Nu vreau nici să învăţ nimic pe nimeni, nici să propovăduiesc. Vreau doar să-i familiarizez pe cititorii mei cu informaţiile despre cultura strămoşilor noştri, prin ritualurile prevăzute de magi, predestinate a păstra iubi- rea în familii, şi să-i încurajez pe toţi să confirme sau să corecteze deducţiile făcute..."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.164 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.