Sabotorul
47,49 lei
49,99 lei (-5%)

Sabotorul

Sabotorul
-5%
Preț: 47,49 lei
49,99 lei (-5%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8965-06-2
Anul publicării: 2019
Ediția: necartonata
Pagini: 432
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Sabotorul
 
Bazat pe o poveste reală, Sabotorul continuă seria thrillerelor istorice de excepție ale lui Andrew Gross, începută cu Singurul om, captivantul său roman anterior. O poveste fascinantă, care explorează limitele eroismului, ale sacrificiului și determinării.

Februarie 1943. Aliații și Naziștii sunt prinși într-o cursă nebună, în încercarea de a construi prima bombă atomică.

Kurt Nordstrum, un inginer din Oslo, decide să ridice armele împotriva germanilor și se înrolează în rezistența norvegiană. După pierderea logodnicei sale și decimarea unității din care făcea parte, Nordstrum deturnează un vapor civil și fuge în Anglia, pentru a transmite Aliaților informații prețioase legate de producția apei grele, ingredient vital în dezvoltarea bombei atomice, la o uzină izolată din Norvegia. Ajuns în Scoția, Nordstrum este recrutat în Armata Norvegiană Liberă și începe să se antreneze pentru o misiune aproape imposibilă: sabotarea producției de apă grea a naziștilor.

Parașutat într-una dintre cele mai necruțătoare regiuni montane din Europa, nevoit să înfrunte sălbăticia în mijlocul iernii, Nordstrum și echipa sa reușesc să ducă la bun sfârșit cel mai cutezător raid al războiului.

Dar, în timp ce camarazii săi se îndreaptă spre Suedia pentru a se ascunde de furia nazistă, misiunea lui Nordstrum nu s-a încheiat. Conducerea din Anglia îi solicită ajutorul într-o altă chestiune de maximă importanță. Va reuși oare un singur om, înfruntând șanse potrivnice, să încline balanța războiului, fără a pune în pericol persoana iubită?

„Andrew Gross a fost întotdeauna un povestitor excepțional, iar Sabotorul este cea mai bună poveste a sa de până acum.” – Nelson DeMille

„Suspansul se împletește cu emoția în paginile acestui roman captivant, intens și plin de surprize. Prin Sabotorul și Singurul om, Andrew Gross ne-a dăruit două povești incredibile despre cel de-al Doilea Război Mondial.” - Kirkus Reviews

„Gross readuce la viață figuri istorice și evenimente reale, demonstrând că poarta trecutului poate fi deschisă, dacă ai un scriitor talentat la cârmă. Sabotorul este un thriller fenomenal.” - Associated Press

Despre autor
Înainte de a începe să scrie propriile thrillere, ANDREW GROSS a fost coautor la cinci dintre romanele lui James Patterson.

Primul său roman, The Blue Zone, a devenit bestseller internațional imediat după publicare. Au urmat volumele One Mile Under, Everything to Lose, No Way Back, 15 Seconds, Eyes Wide Open, Reckless, Don’t Look Twice și The Dark Tide.

Volumul Singurul om (Preda Publishing, 2018), considerat a fi „cea mai bună carte a lui Gross de până acum, are sufletul său imprimat pe fiecare pagină” (Kirkus Reviews),  a marcat o schimbare de gen către thrillerele istorice. Singurul om a fost urmat, în 2017, de acest nou volum, Sabotorul, a cărui acțiune se petrece tot în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Andrew Gross locuiește la New York, împreună cu soția lui, Lynn, și cei trei copii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

47,49 lei
49,99 lei (-5%)
Created in 0.121 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.