Scoala fricosilor 2 – Lectia nu s-a terminat

Scoala fricosilor 2 – Lectia nu s-a terminat
-25%
Preț: 22,49 lei
29,99 lei (-25,01%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066092074
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: cartonata
Pagini: 256
Format: 13 x 21 cm

DESCRIERE

Scoala fricosilor 2 – Lectia nu s-a terminat
 
Dragi concurenţi,
La fel cum nu puteţi scăpa de teme, de coşuri sau de pubertate, nici a doua voastră vară la Şcoala Fricoşilor nu este opţională. Orice încercare de nesupunere (cum ar fi să pretindeţi că v-a murit animalul de casă preaiubit, că aţi avea amnezie, c-aţi merge în tabără) va fi combătută, la propriu, de avocatul meu, Munchauser.
 
Omul cu cele mai jegoase degete din America vă va face o vizită personal, cu sulul de aţă dentară în mână. Munchauser, care în toată viaţa lui nu a fost decât de trei ori la dentist, va continua prin a-ţi curăţa dinţii mici şi galbeni la doar câţiva centimetri de privirile voastre.
 
Credeţi-mă că după un asemenea spectacol nu veţi mai fi la fel. Cursurile de vară vor începe la ora nouă dimineaţa fix, sâmbătă, 29 mai, la baza Summerstone. Şi nu uitaţi să protejaţi anonimatul Şcolii Fricoşilor având grijă să discutaţi despre instituţia noastră doar în intimitatea caselor proprii, cu apa şiroind, televizorul pornit şi în zgomote de muzicuţă. Atât eu, cât şi asistentul meu cu chelie pieptănată, Schmidty, buldogul Macaroană şi pisicile mele bine dresate aşteptăm cu nerăbdare să vă vedem zâmbetele unsuroase cât mai curând.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

22,49 lei
29,99 lei (-25,01%)
Created in 0.120 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.