Scrisori catre un critic
21,60 lei
27,00 lei (-20%)

Scrisori catre un critic

Scrisori catre un critic
-20%
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9789732333235
Anul publicării: 2020
Ediția: necartonata
Pagini: 245
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Scrisori catre un critic
 

O remarcabilă profesoară de matematică scriind texte eseistic-confesive la îndemnul unui critic literar: iată pariul riscant pe care Dana Heuberger l-a făcut cu ea însăși, cu neîncrederea inițială că paginile sale pot să intereseze și să placă.

 

Spre deosebire de atâția autori hiperactivi și narcisiști, care nu au mai nimic de spus dar se încăpățânează să tot publice, ea pune în rândurile originalelor „scrisori“, pe lângă modestie, anii săi de formare intelectuală, încrederea în reperele culturale, febra supraviețuirii prin literatură înainte de decembrie 1989 și adaptarea deloc simplă la epoca libertății. Fiecare „scrisoare“ va fi parte a unui jurnal la vedere, destinatarul devenind dintr-o persoană, o categorie: generația noastră, formată în regimul trecut, căruia i-a supraviețuit. Daniel Cristea-Enache

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.140 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.