Scrisul, intre vindecare si destin

Scrisul, intre vindecare si destin
-15%
Preț: 16,15 lei
19,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066390804
Anul publicării: 2017
Pagini: 228
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Motivational

DESCRIERE

Scrisul, intre vindecare si destin - Prefata de Irina Binder
 
În această carte despre boală şi despre efectul vindecător al cuvintelor, tânara scriitoare Doina Postolachi ne invită să intrăm în viaţa ei, să îi observăm suferinţa fizică şi zbuciumul sufletesc şi apoi, când pentru cei mai mulţi dintre noi lucrurile ar putea părea că au apucat-o pe un traseu definitiv conturat, să fim martorii renaşterii ei spirituale.

Departe de a considera fatal diagnosticul de boală incurabilă, Doina alege să trăiască precum un om normal, să lupte cu toată forţa pentru viaţă şi, astfel, să ne dea tuturor un exemplu că boala este o cale de evoluţie spirituală.
 
Când tu reuşeşti, simţi că face parte din menirea ta să le împărtăşeşti acest lucru tuturor, pentru ca aceia care se află în suferinţă să capete curajul de a privi dincolo de boală, spre vindecare, sănătate şi spre un viitor senin.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.152 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.