Secretele parintelui deplin
19,80 lei
22,00 lei (-10%)

Secretele parintelui deplin

Secretele parintelui deplin
-10%
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9789731012285
Anul publicării: 2019
Pagini: 272

DESCRIERE

Secretele parintelui deplin
 
Când am pregătit această carte, am avut în vedere trei grupe de cititori. Mai întâi, tinerii care se pregătesc serios pentru căsătorie și pentru viața de părinte. Principiul "prevenirea bolii e cel mai bun tratament" se aplică și la problemele vieții de familie.

În al doilea rând, părinții obișnuiți, care se descurcă destul de bine, fără să întâmpine probleme prea serioase. Mulți părinți care pretind că lucrurile merg bine sunt mai târziu dezamăgiți de rezultatele educației lor. Am încercat să-i ajut pe părinții obișnuiți să-și lărgească orizontul în familiile lor, pentru a vedea posibilitățile acestei relații, posibilități necunoscute până acum. Există deja prea multe familii mediocre cu copii mediocri. În al treilea rând, am avut în vedere părinții care sunt supărați și descurajați pentru că visurile lor despre un cămin fericit nu s-au împlinit. Sper ca această carte să-i ajute pe părinții fără speranță să-și depășească problemele. (Nancy Van Pelt)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Created in 0.150 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.