Secretul
71,25 lei
75,00 lei (-5%)

Secretul

Secretul
-5%
Preț: 71,25 lei
75,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-87595-7-2
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 200
Format: 14 x 18 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

El a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat şi adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înţeles de câţiva dintre cei mai importanţi oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein - alături de alţi inventatori, teologi, oameni de ştiinţă şi mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvăluit lumii.
Părţi din Marele Secret s-au aflat în tradiţiile orale, în literatură, în diferite religii şi filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima dată, toate părţile Secretului au fost reunite într-o revelaţie incredibilă, care va transforma vieţile celor ce o trăiesc.
Din această carte, veţi învăţa cum să folosiţi Secretul în toate aspectele vieţii dumneavoastră - obţinerea banilor, păstrarea şi redobândirea sănătăţii, relaţiile interumane, fericirea şi în orice interacţiune pe care o aveţi în aceasta lume. Veţi începe să înţelegeţi puterea ascunsă, nefolosită, care se află în lăuntrul vostru şi această revelaţie poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieţii dumneavoastră.
Secretul cuprinde înţelepciune de la învăţători din vremea noastră - bărbaţi şi femei care au folosit-o pentru a dobândi sănătate, bunăstare şi fericire. Aplicând cunoaşterea Secretului, ei aduc la lumină întâmplări captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sănătăţii, de depăşire a unor obstacole şi de obţinere a ceea ce mulţi oameni ar considera imposibil.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

33,25 lei
35,00 lei (-5%)
33,25 lei
35,00 lei (-5%)
Created in 0.128 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.