Secretul Sinelui tau nemuritor
29,75 lei
35,00 lei (-15%)

Secretul Sinelui tau nemuritor

Secretul Sinelui tau nemuritor
-15%
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
ISBN: 9786066391610
Anul publicării: 2017
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Secretul Sinelui tau nemuritor
 

- Conectează-te cu divinitatea pentru a deveni sinele tău cel mai bun!

- Deschide uşile către un nou nivel de înţelegere de sine şi eliberează-te de suferinţă!

 

Guy Finley te sprijină în căutarea unei relaţii mai profunde cu Divinitatea şi îţi oferă informații importante privind modul în care să găsești lumina călăuzitoare în orice moment întunecat al vieţii.


Plin de eseuri unice şi semnificative, acest ghid te ajută să-ţi aminteşti o parte de mult uitată a adevăratei tale naturi eterne. Această amintire stârneşte sufletul adormit, care, odată trezit, te conduce către momentul suprem al vieţii: conexiunea cu Sinele nemuritor. Odată realizată, această uniune divină te eliberează de autolimitări şi de regrete, învățându-te că moartea nu este sfârşitul vieţii.

 

Guy Finley

 


Este fondatorul Fundaţiei Life of Learning şi autor a peste 40 de cărţi şi programe audio despre evoluția sinelui. În ultimii 30 de ani, el a susţinut peste 4 000 de seminarii de dezvoltare personală unice, pentru mii de oameni din America de Nord şi Europa.

 

În fiecare săptămână, câteva sute de mii de abonaţi din 142 de ţări au ocazia să-i citească popularul newsletter gratuit. Ideile lui ajung direct în miezul celor mai presante aspecte personale şi sociale – relaţii, succes, dependenţe, stres, pace, fericire, libertate – şi ne conduc pe calea către o viaţă superioară.

 

Cărţile sale, publicate în 20 de limbi, sunt larg susţinute de medici, profesionişti şi lideri religioşi de toate confesiunile.

 

„Aşa cum un balon uriaş cu aer fierbinte se ridică pe cerul senin în momentul în care frânghia ce-l ţine pe loc este tăiată, la fel procedează şi aspirantul când îşi începe ascensiunea către viaţa veşnică.
O singură acţiune: eliberarea. Două rezultate: lăsăm o lume – un nivel al sinelui – în urmă şi, în acelaşi moment, ne înălţăm către o ordine superioară a propriei conştiinţe.“ (Guy Finley)

 

LECŢII-CHEIE

 

- Pentru a ne înălţa în lumile de deasupra noastră trebuie să depăşim lumile de sub noi.

- Toate ataşamentele sunt suferinţe secrete deghizate ca plăceri.

- Graba de a judeca ceea ce vedem ca pe un defect de caracter într-o altă fiinţă umană este viteza cu care sinele fals goneşte pentru a-şi ascunde aceleaşi imperfecţiuni.

 

- Prin iubire cucerim moartea, întrucât moartea este un act de iubire, nu sfârşitul ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Spiritualitate

Created in 0.192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.