Sfantul Ioan Gura de Aur
12,75 lei
15,00 lei (-15%)

Sfantul Ioan Gura de Aur

Sfantul Ioan Gura de Aur
-15%
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
ISBN: 978-606-910-018-9
Anul publicării: 2016
Pagini: 144
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Sfantul Ioan Gura de Aur ocupă un loc aparte în rândul celor care au consolidat Biserica şi au ajutat-o să depăşească obstacolele întreagă, au limpezit înţelegerea adevărurilor de credinţă, au învăţat, au propovăduit şi au scris, au luptat şi s-au jertfit pentru Biserică.
 
El a fost victima celor ce dezonorau Biserica, transformând-o într-un teatru al luptelor şi al ambiţiilor personale. Nu s-a înjosit niciodată să ia parte la intrigile din jurul său şi, deşi pe alţii i-a apărat şi i-a salvat din ghearele morţii, nu a luptat pentru propria-i apărare, ci s-a lăsat sacrificat pentru a oferi un exemplu de viaţă creştină celor ce aveau urechi să audă, pentru ca Domnul Hristos să nu fi murit în zadar, pentru a-i ajuta pe alţii să se mântuiască. Sacrificiul Domnului i-a fost exemplu şi, ca un miel, asemenea Mielului Hristos, s-a jertfit la rândul său în smerenie deplină.
 
Să luăm aminte şi să-l rugăm: „Sfinte Ioan Gură de Aur, luminează mintea noastră cu dumnezeieştile tale învăţături şi ajută-ne să ajungem întotdeauna la înălţimea gândului smerit, spre slava lui Dumnezeu şi spre a noastră mântuire!”
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.164 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.