Slefuitorul de diamante
31,45 lei
37,00 lei (-15%)

Slefuitorul de diamante

Slefuitorul de diamante
-15%
Preț: 31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Slefuitorul de diamante
 

Descoperă potențialul ascuns al afacerii tale și deblochează fluxul banilor în viața ta

 

În întreaga lume, peste un milion de oameni se opresc zilnic…

pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care îi ajută să obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. Soluțiile prezentate în acest ghidau transformat afaceri care au pornit de jos și au ajuns într-un timp scurt în topul celor mai profitabile business-uri din lume. Sunt legi fără de care niciun om de afaceri nu a reușit vreodată să creeze imperii de succes.

Prin ce se deosebeşte această carte despre reuşita în afaceri de toate celelalte cărţi pe care le-aţi citit până acum? Lucrarea originală Şlefuitorul de diamante” este cea mai veche carte tipărită din lume. Această lucrare tibetană consemnează în scris un sistem de principii formulate de Buddha în urmă cu peste 2 500 de ani. Iniţial această învăţătură s-a transmis pe cale orală, apoi – odată cu apariţia scrisului – a început să fie gravată pe frunze lungi de palmier.

 

Ediția de față, revizuită, cuprinde întreaga carte inițială, dar și o secțiune nouă și interesantă intitulată Povești de succes inspirate de Șlefuitorul de diamante. Ele relatează, direct de la sursă, experiențele adevărate ale unor oameni care au reușit cu ajutorul acestei cărți.

 

Pe scurt, din Șlefuitorul de diamante înveți:

 

  •  cum să identifici cele mai importante probleme în afacerea ta și să aplici corect principiile de deblocare a fluxului financiar

 

  • unde să cauți potențialul ascuns al tuturor lucrurilor și să-l folosești la maxim pentru o mai mare prosperitate în viața personală și în afaceri

 

  • cum să atragi ca un magnet șansele financiare de care ai nevoie chiar și atunci când economia intră în criză

 

  • aduci mai multă bucurie și satisfacție în tot procesul de construire a unei afaceri profitabile, fără să-ți sacrifici sănătatea și relațiile cu cei dragi

 

Cât de mult vrei să construiești o afacere care să-ți aducă din ce în ce mai mult profit prin metode diferite și mult mai simple decât ce practică majoritatea oamenilor? Cât de important este pentru tine să prosperi fără să strici echilibrul în celelalte domenii de viață? Acum, gândește-te cât de puțin timp îți ia să parcurgi Șlefuitorul de diamante și să afli principiile străvechi care au ridicat imperii de succes în întreaga lume.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

28,05 lei
33,00 lei (-15%)
45,05 lei
53,00 lei (-15%)
31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Created in 0.139 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.