Spiritul dacic renaste
22,96 lei
27,01 lei (-14,99%)

Spiritul dacic renaste

Spiritul dacic renaste
-15%
Preț: 22,96 lei
27,01 lei (-14,99%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8414-09-6
Anul publicării: 2017
Pagini: 100
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Spiritul dacic renaste. Cine ne fură istoria?
 
Daniel Roxin este autor, realizator de emisiuni și filme documentare, director și redactor șef al Radio „Vocea Sufletului” și al site-ului „Adevărul despre daci.” Printre cărțile publicate se numără și „Misterele din Pădurea Baciu” (2010), „Calea Iubirii” (versuri 2007), Antologia “Comori de vise” (2012). Filmele documentare „Dacii – Adevăruri tulburătoare” și „Războiul Parapsihologic – Protecția psihică” se bucură de un succes răsunător încă de la lansarea lor și până în prezent.
 

Istoria oficială a României vorbeşte foarte puţin despre traco geto daci şi îi lasă românului de rând impresia că traco geto dacii nu au însemnat prea mult pentru istoria antică şi că neamul lor a dispărut, odată cu cucerirea Daciei. Realitatea este însă cu totul diferită, iar sursele istorice şi dovezile materiale, la care avem acces astăzi, demontează minciuna pe care istoria oficială o serveşte, încă, românilor.

 

În contradicţie flagrantă cu imaginea traco geto dacului barbar, primitiv, pe care unii istorici români cu suflete alogene se chinuie să ne o inoculeze, marii istorici şi filosofi ai antichităţii ne prezintă o viziune fascinantă a lumii geto dacilor.

 

Din păcate, unii dintre istoricii şi arheologii ultimei jumătăţi de secol, oameni tributari politicii bolşevice de distrugere a identităţii poporului român, „se arată” ruşinaţi de adevăraţii noştri strămoşi, invocând diverse surse care ar trebui să ne convingă de primitivismul acestora, ignorând, în acelaşi timp, sistematic şi cu bună ştiinţă, sursele istorice demne de încredere, care susţin exact contrariul.

 

Din cuprins:

 

1. Fascinanta lume a traco geto dacilor
2. Imposibilitatea romanizării Daciei
3. Dovezi ale continuităţii dacice
4. Statuile de daci din muzeele lumii
5. Paleogenetica bulversează România
6. Cine ne fură istoria?
7. Secretul alterării identităţii poporului român
8. Drumul spre un „Nou Pământ”
9. Spiritul dacic renaşte

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.154 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.