Stai drept intr-o lume care se destrama

Stai drept intr-o lume care se destrama
-15%
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2018
Pagini: 320
Format: 13,5 x 20 cm
Categoria: Motivational

DESCRIERE

Stai drept intr-o lume care se destrama
 

Te simți oprimat de presiunile traiului de zi cu zi?
Ți se pare că ești prins într-un vârtej emoțional, fiind mai mereu epuizat fizic și tot mai bolnav?
Ești furios sau neliniștit?
Ți-e frică și te simți vinovat în vreme ce jonglezi cu îndatoririle de la locul de muncă sau din familie?


Cartea Stai drept într-o lume care se destramă îți oferă metode cu aplicabilitate imediată care te ajută să te ridici deasupra circumstanțelor vieții și să fii tot ceea ce ai fost creat să fii. Viziunea profundă conținută de paginile cărții de față te va încuraja să-ți aduci  Schimbarea în viață, în afacere și în viitorul menit ție. Toate aceste învățături s-au născut dintr-o experiență de viață cât se poate de reală și sunt descrise dintr-o perspectivă creștină, nefiind o simplă teorie.  Angelique du Toit utilizează un stil prietenos și o scriitură  personală pentru a se conecta cu tine de la suflet la suflet, asigurându-te astfel că ai toată puterea pentru a realiza schimbările necesare astfel încât să stai drept în lume, cu încredere, cu autoritate și cu bucurie, pe măsură ce problemele mărunte ale vieții  cotidiene își vor relua dimensiunile reale: de importanță redusă și relativă.

„Această carte va atinge cu siguranță o coardă sensibilă în inima fiecărui cititor. Știu că ea va reînvia visurile oamenilor de a trăi momente fericite și binecuvântate. Fiecare om are un vis ce așteaptă să fie împlinit.”
- Dr. David Molapo, CEO al Fundației I CAN

 

Despre autoare

Angelique  du Toit este femeie de afaceri, oratoare preocupată de modalitățile în care ne putem transforma viața, organizator de seminare de dezvoltare personală și autoare de cărți. Prin întreaga ei activitate, ea îi încurajează pe oameni să-și aducă în viață mai  multă semnificație, pasiune și eficiență.
Angelique a apărut în numeroase materiale mass-mediatice și își prezintă mesajul la nivel global. Toți oamenii de succes cărora Angelique le-a transmis de-a lungul anilor învățăturile ei și-au dezvoltat abilitățile de a aplica strategiile și principiile unei vieți victorioase. Angelique îți dezvăluie cum să modelezi inimi, cum să schimbi minți și cum să împărtășești succesul în orice aspect al vieții.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.160 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.