Succesul ca mod de viata. Trezeste-te din visare, actioneaza acum, preia controlul!

Succesul ca mod de viata. Trezeste-te din visare, actioneaza acum, preia controlul!
-15%
Preț: 23,72 lei
27,90 lei (-14,98%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-38-0063-4
Anul publicării: 2018
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Succesul ca mod de viata. Trezeste-te din visare, actioneaza acum, preia controlul!
 
„Bernie Roth este omul de bază şi creierul organizaţiei d. school de la Stanford. El este pentru noi toţi o adevărată comoară a acestei şcoli. E impresionant felul în care ne prezintă, în această carte, cele mai bune dintre ideile sale.”
David M. Kelley,
fondatorul d. school la Universitatea Stanford, autorul bestsellerului Creative Confidence


„Succesul ca mod de viaţă este o capodoperă în care autorul descrie cum te poate ajuta gândirea creativă să-ţi atingi scopurile cele mai ambiţioase în viaţă. Oricine citeşte această carte înţelege imediat de ce Bernie este considerat unul dintre cei mai creativi şi mai mari gânditori ai zilelor noastre.”
Paul Hait,
antreprenor, campion olimpic


„Bernie Roth este un profesor magistral, care reuşeşte să-şi inspire studenţii, să-i ilumineze, astfel încât aceştia să-şi urmeze inima şi gândurile pentru a-şi modela viaţa aşa cum îşi doresc. Această înţelepciune este pusă, în sfârşit, prin această carte, la dispoziţia tuturor.”
Tina Seeling,
profesoară la Universitatea Stanford şi autoarea lucrării InsightOut


„Înainte de a recomanda altora design thinking-ul, aplică tu însuţi această metodă de orientare şi organizare. Vei vedea astfel că nu numai tu vei fi mai bun, dar şi lumea din jurul tău va deveni una mai bună. Succesul ca mod de viaţă este o sursă valoroasă de metode şi instrumente, care te vor ajuta să-ţi realizezi cel mai personal proiect al tău.”
Tim Brown,
CEO al IDEO şi autorul cărţii Change by Design

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

23,72 lei
27,90 lei (-14,98%)
Created in 0.193 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.