Superimunitatea
30,06 lei
37,57 lei (-19,99%)

Superimunitatea

Superimunitatea
-20%
Preț: 30,06 lei
37,57 lei (-19,99%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8309-15-6
Anul publicării: 2016
Pagini: 368

DESCRIERE

Superimunitatea. Ghid fundamental pentru stimularea mijloacelor de aparare ale organismului
 
Fără injecţii
Fără medicamente
Fără concedii medicale


Superimunitatea ne explică ştiinţific care sunt originile afecţiunilor întâlnite în ţările occidentale şi propune soluţii viabile pentru un stil de viaţă sănătos. În mod cert, o voi recomanda tuturor pacienţilor mei!
Dr. Garth Davis, director medical al secţiei de chirurgie de slăbire a Memorial City Hospital din Houston, Texas

Superimunitatea este o carte necesară, ce conţine soluţii pentru bolile care ne afectează viaţa. În sfârşit, o dovadă de medicină luminată.
Dr. Alejandro Junger, autorul cărţii Clean, bestseller New York Times

Dacă ne pregătim organismul corect, hrănindu-l cu alimentele adecvate, vom fi mult mai sănătoşi. În Superimunitatea, doctorul Joel Fuhrman abordează sănătatea şi bolile într-o manieră echilibrată, ştiinţifică, atât interesantă, cât şi practică. Aceasta ar trebui să fie cartea despre care să vorbească toată lumea. Vă îndemn să o cumpăraţi, să o citiţi, să o aplicaţi.
Dr. Wayne S. Dysinger, preşedinte al Departamentului de Medicină Preventivă al Universităţii Loma Linda şi preşedinte al Colegiului American de Medicina Stilului de Viaţă.

Pornind de la câteva întrebări esenţiale, cum ar fi: De ce unii dintre noi se îmbolnăvesc mai des decât alţii? Ce ne face mai predispuşi la boli? Suntem condamnaţi să ne îmbolnăvim şi noi când se îmbolnăvesc colegii sau membrii familiei? Există vreun secret al păstrării sănătăţii? —autorul ne pune la dispoziţie un ghid cuprinzător pentru o sănătate înfloritoare. Bazată pe cele mai noi cercetări ştiinţifice, cartea de faţă ne arată cum putem deveni aproape complet imuni la răceli, gripe şi alte infecţii.

Schimbându-ne alimentaţia şi combinând alimente care au proprietăţi puternice de întărire a imunităţii, putem să prevenim instalarea celor mai răspândite afecţiuni ale timpurilor moderne.

Cu toţii avem capacitatea de a trăi mai sănătoşi, mai puternici şi mai mult. A venit vremea să afli despre superimunitate.


Dr. Joel Fuhrman este autorul mai multor cărţi, dintre care bestsellerul New York Times, Mănâncă pentru a trăi. Este directorul ştiinţific al Proiectului de Cercetări Nutriţionale al Asociaţiei Naţionale a Sănătăţii şi deţinător al diplomei Academiei Americane a Medicilor de Familie. Organizaţia Alimente Integrale, lider în domeniul alimentelor naturale şi organice, l-a ales pe dr. Fuhrman în cadrul comitetului său consultativ pentru crearea iniţiativei Sănătatea începe aici.
Îl poţi vizita online pe dr. Fuhrman la adresa www. drfuhrman. com.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Una dintre cărțile mele preferate din domeniul ”Sănătate”

Este o carte pe care o recomand CU CĂLDURĂ oricărei persoane interesate de propria ei sănătate. Este una dintre cele mai tari cărți despre sănătate. Și am citit destule. Mă pregăteam să o comand din străinătate. Însă am constatat cu mulțumire că era deja tradusă în română.

Titluri de același autor

30,06 lei
37,57 lei (-19,99%)
Created in 0.157 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.