Carti

Tarzan si jungliada cuvintelor. Comunicare in limba romana, clasa I

Tarzan si jungliada cuvintelor. Comunicare in limba romana, clasa I
thumbthumbthumb
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: carte cu soft educational pe CD
Format: 20 x 25 cm
Categoria: Clasa I-a

DESCRIERE

Tarzan si jungliada cuvintelor. Comunicare in limba romana, clasa I
 

”Tarzan și jungliada cuvintelor” (activități de învățare distractivă pentru comunicare în limba română) este un pachet educațional de excepție, adresându-se elevilor din clasa I. Tarzan, alături de Maia, papagalul Roco, maimuțica Cita și marele vrăjior Tor, organizează o olimpiadă cum nu s-a mai văzut: Jungliada cuvintelor.

 

Tarzan trebuie să facă față provocărilor puse la cale de Maia, descoperind astfel secretele limbii române. În cele 9 aventuri, 35 de jocuri edu-distractive și 9 provocări ale junglei, simpaticii prieteni se confruntă cu tot felul de situații amuzante și pline de surprize din care vor ieși doar dacă dau dovadă de atenție și istețime.

 

În plus, pe CD în ”Colțul cu maimuțăreli”, Cita maimuțica abia așteaptă să fie hrănită, bine dispusă și îngrijită. Jucându-te cât mai mult alături de Tarzan și Maia în jungliada cuvintelor, dar mai ales rezolvând corect provocările junglei, poți câștiga bănuți cu care să-i cumperi Citei mâncare, băutură, jucării, haine și accesorii. Chiar și revista îți poate aduce bănuți în plus dacă introduci cuvintele potrivite.

Cuprins:

1. O întâlnire cu scântei (salut, prezentare, rugăminte, opinie, solicitare)

2. Cu Cita la lecții (cuvântul, propoziția, felul propozițiilor)

3. La antrenament cu Roco și Tarzan (dialogul, reguli de vorbire eficientă, pronunție clară, corectă, descrierea unui animal/ personaj)

4. Provocările Marelui Vrăjitor (literele, alfabetul)

5. Concureții intră în arenă (vocale și consoane*, grupuri de sunete)

6. Jocuri în echipă (grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi)

7. Tarzan intră în concurs (într-o, într-un, dintr-o, dintr-un, sa, s-a*)

8. Jungliada cuvintelor (cuvinte cu sens asemănător, cuvinte cu sens opus, cuvinte care au aceeași formă și înțeles diferit)

9. Petrecerea (recapitulare)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Clasa I-a

13,60 lei
16,00 lei (-15%)
Created in 0.115 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.