Teme si termeni de informatica si tehnologia informatiei. Ghid explicativ

Teme si termeni de informatica si tehnologia informatiei. Ghid explicativ
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

Teme si termeni de informatica si tehnologia informatiei. Ghid explicativ
 
Lucrarea de fata indica inca e la inceput o larga paleta de subiecte si teme atinse. Calitatea academica a continutului se pastreaza la un standard ridicat, autorii reusind sa imbine cu maiestrie elemente stiintifice cu grad ridicat de dificultate cu nevoia de studiu a unui grup larg ce constituie publicul tinta.
 
Este o carte care se adreseaza in aceeasi masura elevilor din mediul preuniversitar, indiferent de profil, dar si profesorilor de informatica. Experienta didactica a autorilor a permis realizarea unui material amplu si complet ce cuprinde elemente de cultura informatica, incepand cu cele de baza si pana la cele care intereseaza mediul universitar. Sunt convinsa ca realizarea lui a reprezentat o provocare pentru obtinerea unui material bine organizat, coerent stiintific si in acelasi timp util si facil de parcurs. Abordarea continuturi lor este realizata gradual in functie de dificultate, obtinandu-se astfel un puternic suport teoretic ce pune accent pe intelegerea completa si corecta a informatiilor.
 
Parcurgerea materialului se face cu usurinta si datorita prezentei unor exemple, imagini, figuri si probleme care ajuta la intelegerea si fixarea cunostintelor. Este de apreciat varietatea algoritmilor prezentati, iar folosirea pseudocodului in descrierea lor ajuta cititorul indiferent de limbajul studiat, Pascal sau C/C++. Elementele de tehnologie a Informatiei sunt prezentate in aceeasi maniera, notiunile acoperind si programa Concursului National de Informatica Aplicata. Felicit autorii si sper ca lucrarea se va bucura de un real succes Ia public deoarece poate fi considerata o enciclopedie de notiuni de  informatica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Auxiliare scolare

Created in 0.145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.