Teste de evaluare. Descriptori de performanta. Clasa a III-a

Teste de evaluare. Descriptori de performanta. Clasa a III-a
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-574-769-2
Anul publicării: 2016
Pagini: 96
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Teste de evaluare. Descriptori de performanta. Clasa a III-a. Limba si literatura romana, matematica, stiinte ale naturii, educatie civica - Editura Ars Libri
 
Constituie un important instrument de evaluare a rezultatelor scolare ale elevilor de clasa a III-a, fiind util atat scolarilor, cat si cadrelor didactice.
 

Cartea conţine teste de evaluare iniţială, sumativă şi finală pentru disciplinele: Limba şi literatura română, Matematică, Educaţie civică şi Ştiinţe ale naturii.

Structura itemică a fiecărui text oferă un suport antrenant şi în demersul de consolidare a cunoştinţelor la disciplinele menţionate.

Prin rezolvarea acestor teste, elevii pot realiza o autoevaluare a propriului nivel de pregătire, iar pentru cadrele didactice constituie o bază de verificare/ evaluare a cunoştinţelor elevilor în conformitate cu descriptorii de performanţă.

Testele sunt construite conform dimensiunii cognitive a fiecărei discipline adaptată la nivelul de vârstă al elevilor, iar utilitatea lor este relevantă şi în evaluarea continuă- formativă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.144 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.