Teste de evaluare nationala Clasa a IV-a. Limba si literatura romana - matematica

Teste de evaluare nationala Clasa a IV-a. Limba si literatura romana - matematica
-20%
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 136
Categoria: Clasa a IV -a

DESCRIERE

Teste de evaluare nationala Clasa a IV-a. Limba si literatura romana - matematica. Editura Ars Libri
 

Este un suport lucrativ pentru exersarea tipologiei testelor de evaluare nationala, de la finalul clasei a IV-a. Este util atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice.

Pentru elevi, utilitatea constă în consolidarea cunoştinţelor de limbă română şi matematică şi în posibilitatea de autoevaluare a cunoştinţelor, precum şi în adaptarea elevilor la o situaţie emoţională, creată de examene.

Pentru cadrele didactice, cartea reprezintă un important instrument de verificare şi evaluare a cunoştinţelor elevilor, realizând şi o evaluare de progres, cu anticipaţie pentru rezultatele elevilor la testele naţionale planificate.

Astfel, utilitatea cărţii se manifestă într-o valenţă formativă, pe mai multe planuri instructiv – educative; utilitatea cărţii se poate verifica/ evalua doar prin folosirea acestui suport lucrativ, pagină cu pagină.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.140 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.