Teste de inteligenta IQ-7
16,92 lei
19,90 lei (-14,97%)

Teste de inteligenta IQ-7

Teste de inteligenta IQ-7
-15%
Preț: 16,92 lei
19,90 lei (-14,97%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-910-007-3
Anul publicării: 2017
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Teste de inteligenta IQ-7
 

Deşi cei mai mulţi oameni consideră că nu se poate face mare lucru pentru a îmbunătăţi gradul de inteligenţă cu care ne-am născut, realitatea arată că, la fel ca muşchii, şi creierul poate fi antrenat pentru a obţine performanţe mai bune. Procesul de gândire şi punctajul obţinut la testele de inteligenţă pot fi îmbunătăţite prin exersarea diferitelor categorii de probleme.

 

Cartea de faţă conţine enunţurile a sute de exerciţii practice, răspunsurile şi explicaţiile necesare pentru a vă familiariza cu genurile respective de teste – aptitudini verbale, aptitudini numerice, reprezentări grafice –, precum şi chestionare de personalitate şi sfaturi pentru abordarea cea mai adecvată a unui test psihometric.

 

Exerciţiile propuse oferă oportunitatea ideală oricui doreşte să-şi îmbunătăţească punctajul obţinut la testele de inteligenţă sau performanţa individuală la testele psihometrice, prin practică şi autoevaluare continuă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Psihologie

Created in 0.195 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.