Teste-grila de tehnologie farmaceutica pentru admitere la rezidentiat

Teste-grila de tehnologie farmaceutica pentru admitere la rezidentiat
-18%
Preț: 36,86 lei
44,95 lei (-18%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-46-8288-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: necartonata
Pagini: 208
Format: 21 x 29,5 cm
Categoria: Farmacie

DESCRIERE

Teste-grila de tehnologie farmaceutica pentru admitere la rezidentiat
 
Schimbările din domeniul medico-farmaceutic, bazate pe tehnologii noi şi protocoale aflate în continuă perfecţionare, generează valenţe şi responsabilităţi noi profesiei de farmacist, practicată de specialişti. Răspunzînd acestor provocări, volumul de faţă se constituie într-un instrument de lucru pentru cei care se pregătesc să susţină examenul de admitere la rezidenţiat în domeniul Farmacie, specialităţile Farmacie generală, Farmacie clinică, Laborator farmaceutic, Industrie farmaceutică şi cosmetică.
 
19 autori din patru centre universitare din ţară au elaborat 1. 000 de teste-grilă de tip complement simplu şi complement multiplu, în baza bibliografiei şi tematicii de examen aprobate de Ministerul Sănătăţii.
 
Testele, însoţite de răspunsuri, sînt grupate în nouă capitole aferente tematicii de examen şi sînt elaborate pe baza unui sistem care urmăreşte să-l ajute pe viitorul farmacist specialist să-şi dezvolte abilităţile necesare unui studiu individual comprehensiv al disciplinei Tehnologie farmaceutică. Prezentul volum se adresează în egală măsură tuturor studenţilor Facultăţii de Farmacie şi specialiştilor din domeniul medicamentului, aflaţi în diverse etape ale procesului de pregătire profesională.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.102 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.