Tratat de neuropsihologie. Volumul I

Tratat de neuropsihologie. Volumul I
-10%
Preț: 56,70 lei
63,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 649

DESCRIERE

Tratat de neuropsihologie. Volumul I. - Leon Danaila, Mihai Golu
 
Apariţia psihoneurologiei, ca disciplină de graniţă între ştiinţele neurale, psihologie, ştiinţele tehnice, este rezultatul traducerii în viaţă a exigenţelor acestei orientări metodologice, respectiv a principiului interdisciplinarităţii şi al complementarităţii. În lucrarea de faţă se realizează o sinteză relevantă a studiului şi problematicii actuale a psihoneurologiei, sub dublul său aspect, teoretic şi aplicativ, astfel că, prin conţinutul său şi modul de tratare a diverselor probleme legate de raportul psihic creier va reţine, cu siguranţă, atenţia unor categorii diverse de specialişti, de la neurologi şi psihologi până la filosofi, şi va surescita interesul oricărui cititor dornic de cunoaştere, în general, de cunoaşterea de sine, în special.
 
 
Cuprins: Raportul psihic creier. Structura microscopică şi biochimia SNC al omului. Anatomia funcţională a sistemului nervos: Măduva spinării. Bulbul rahidian. Puntea. Mezencefalul. Formaţia reticulată. Cerebelul. Diencefalul. Telencefalul. Metode şi tehnici de investigare: Metode şi tehnici fiziologice. Metode şi tehnici anatomice. Metode psihologice.
 
 
Adresabilitate: Medici neurologi, psihiatri, psihologi, filosofi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.201 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.