Urgente neurologice la nou-nascut

Urgente neurologice la nou-nascut
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2015
Pagini: 212

DESCRIERE

Urgente neurologice la nou-nascut
 
Cartea constituie o premiera In literatura medicala romaneasca, patologia. neurologica a nou-nascutului fiind abordata sub aspectul urgentei si interdisciplinaritatii, atat din perspectiva neonatologului, cat si a neurologului pediatru. Sunt discutate trei conditii importante Intalnite In patologia neurologica a nou-nascutului - convulsiile, encefalopatia neonatala de cauza hipoxic-ischemica si accidentul vascular cerebral ischemic.
 
Cel mai important aspect este ca aceste boli sunt privite ca urgente neonatale. Sunt prezentate cu acuratete si claritate pentru fiecare din aceste trei conditii - definitia, algoritmul de diagnostic si explorarile paraclinice si de laborator de efectuat. Pentru fiecare patologie se prezinta si un algoritm de tratament, care subliniaza caracterul de urgenta si insista pe mentinerea homeosteziei organismului. Aceste boli reprezinta o urgenta, pentru ca un tratament precoce, tin tit, poate limita consecintele negative ale ieziunii neuronale. Pentru aceasta trebuie realizat un diagnostic rapid, explorarile paraclinice si de laborator trebuie' sa orienteze asupra etiologiei, iar tratamentul trebuie initiat

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina - Sanatate

Created in 0.151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.