Vindecare spirituală şi nemurire - căile terapeutice ale viitorului

Vindecare spirituală şi nemurire - căile terapeutice ale viitorului
-5%
Preț: 22,80 lei
24,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-88592-8-9
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 340
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Această carte deschide perspective înnoitoare pasionante pentru înţelegerea fiinţei omeneşti, constituind o sfidare la adresa viziunii materialiste ce domneşte de mai multe secole în lumea occidentală. Căci este o realitate spirituală a omului faptul că spiritul poate influenţa mecanismele biochimice care reglează organismul omenesc.
Regăsind căile medicinii tibetane (medicină energetică prin excelenţă), a vracilor sioux şi hopi, care nu consideră nici pe departe boala ca pe o fatalitate şi ne învaţă raţiunea prin care este posibil să trăim rămânând sănătoşi, Patrick Drouot ajunge la revelaţii fundamentale. Astfel, el ne arată cum fiecare dintre noi dispune de capacitatea de a se înălţa la dimensiuni fiinţiale nebănuite de percepere a realităţii celorlalţi, a câmpurilor lor energetice sau a învelişurilor lor luminoase. El ne ajută de asemenea să înţelegem că aşa-numitele emergente spirituale sau crizele de transformare sunt esenţiale în dezvoltarea individualităţii.
După primele sale două cărţi, "Suntem cu toţii nemuritori" şi "De la vieţile anterioare la cele viitoare", de mare succes, traduse în mai multe limbi, Patrick Drouot, fizician absolvent al Universităţii Columbia din New York, reuşeşte să realizeze o sinteză remarcabilă în privinţa mecanismelor profunde ale bolii, a vindecării personale - a celei colective şi a celei planetare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Spiritualitate - Cele mai vândute cărți

Created in 0.094 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.