Vindecarea sufletului de frica si suferinta

Vindecarea sufletului de frica si suferinta
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9789738534896
Anul publicării: 2017
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Vindecarea sufletului de frica si suferinta
 

Șoc, amorţeală, sentimentul de neajutorare şi vulnerabilitate, apoi panică, mânie, nelinişte, depresie și o durere ce pare interminabilă...


Iată simptomele fricii și suferinței posttraumatice, într- o carte inspirată dintr-un eveniment ce a traumatizat o națiune întreagă. Tragedia ce a lovit SUA în 11 septembrie 2001 l-a inspirat pe Deepak Chopra să le ofere alinare victimelor de atunci și din toate timpurile ce vor veni.


Când nevoile noastre cele mai profunde sunt neîmplinite, începe suferința. Începem să ne vindecăm numai atunci când ne depășim furia personală și ne întoarcem spre realizarea sinelui nostru adevărat, căruia nu îi este niciodată frică și care nu poate fi rănit niciodată. „Vindecarea sufletului de frică și suferință” te învață cum, în numai 100 de zile, să-ți aduci iarăși pacea și armonia în suflet.

 

Dr. Deepak Chopra


E pionier al medicinei integrative și al transformării personale, renumit în întreaga lume. Este medic și profesor de medicină, cercetător în neurologie, psihiatrie, medicină internă și endocrinologie, precum și profesor de management și de studii asupra conștiinței.


Revista TIME îl consideră „una dintre primele 100 de personalități ale secolului”, iar sondajul global organizat de Huffington Post și World Post l-a clasat pe locul I în topul celor mai influenți medici și pe locul 17 în topul celor mai influenți gânditori.


Cu 85 de cărți traduse în peste 43 de limbi și cu peste 10 milioane de persoane în comunitatea sa de social media, Chopra își împărtășește opiniile pentru a contribui la crearea unei lumi mai pașnice, mai bune, mai durabile, mai fericite și sănătoase.

 

„Fii blând atunci când ești tentat să fii aspru.

 

Fii atent atunci când ai tendința să-ți întorci privirea.

 

Cu toţii ar trebui să dorim pacea şi, pentru aceasta, trebuie să trăim, prin meditaţie şi rugăciune, o linişte profundă, un calm lăuntric de neclintit. Descoperindu-le, nu vom mai fi niciodată luaţi prin surprindere de moarte. Pentru că a muri înseamnă a te întoarce la aceeaşi linişte, la acea stare de conştiinţă pură cunoscută ca «lumina».

 

Lumina are forţa de a umple vidul afectat de întuneric. Vindecarea însăşi are loc în două faze: eliberarea energiei suferinţei, apoi înlocuirea ei cu energia sufletului.”

 

(Deepak Chopra)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

12,80 lei
16,00 lei (-20%)
12,80 lei
16,00 lei (-20%)
12,80 lei
16,00 lei (-20%)
12,80 lei
16,00 lei (-20%)
23,80 lei
28,00 lei (-15%)
28,05 lei
33,00 lei (-15%)
Created in 0.338 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.