Vrajitorul din OZ
33,68 lei
44,90 lei (-24,99%)

Vrajitorul din OZ

Vrajitorul din OZ
-25%
Preț: 33,68 lei
44,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9789737146915
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: cartonata
Pagini: 128
Format: 20,5 x 28,0 cm

DESCRIERE

Vrajitorul din OZ
 
Splendida poveste a lui L. Frank Baum despre iubire, prietenie, curaj şi despre căutarea drumului în viaţă nu este destinată doar copiilor. Ziua lui Dorothy începe ca o zi obişnuită, iar apoi o tornadă o aruncă pe fetiţă, împotriva voinţei ei, departe de casă, într-o mare încâlceală. În viaţa reală omul nu este surprins, sub forma unui uragan de propriile îndatoriri şi viaţa de zi cu zi nu este zilnic întoarsă cu susul în jos de câte un eveniment?

Tovarăşii de drum ai lui Dorothy, toţi aspiră la câte ceva: Sperietoarea de Ciori îşi doreşte minte, Omul de Tinichea inimă, iar Leul curaj. Dar aceste însuşiri nu le obţin cu ajutor străin, se află în ei înşişi, acolo trebuie să le descopere şi să le scoată la suprafaţă.  Minunatul mesaj al poveştii este că, dezvoltându-ne pe baza experienţelor de viaţă şi având încredere în propriile forţe ne putem găsi drumul în viaţă.

    Spectaculoasele ilustraţii ale poveştii nu numai că îi vrăjesc pe cei mici, ci îi ajută să descopere, ascuns printre rânduri, drumul omului în viaţă, maturizarea, minunea de a ne descoperi şi a ne accepta pe noi înşine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.395 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.