Vreau sa stiu totul, Caiet de vacanta pentru Clasa a III-a

Vreau sa stiu totul, Caiet de vacanta pentru Clasa a III-a
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2019
Ediția: brosata
Pagini: 124
Format: 20 x 28 cm
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Vreau sa stiu totul, Caiet de vacanta pentru Clasa a III-a
 
Suita de publicaţii destinate pregătirii suplimentare a elevilor de Clasă pregătitoare – a IV-a, concepută şi realizată de grupul de autori ai Editurii Cartea Românească Educaţional – Iaşi, reprezintă a structură unitară care are în vedere acumularea graduală a cunoştinţelor pentru ciclul primar.
 
Grupul de publicaţii are la bază un concept editorial original care în ansamblul său creează un pachet educaţional inedit, sprijinind oferta prin metode didactice actuale, conform programelor şcolare, stimulând informaţia suplimentară şi procesul de autoînvăţare.
 
Pachetul propus poate fi utilizat atât în vacanţă, cât şi pe parcursul anului şcolar.
 
Lucrarea de fata este dedicata muncii individuale a elevului in perioada vacantei, pe de o parte, dar si consolidarii sau largirii sferei lui de interes cognitiv in mai multe discipline: 
- Comunicare in Limba Romana,
- Matematica si Explorarea Mediului,
- Dezvoltare Personala.
 
Auxiliarul este schematizat astfel incat elevul sa isi insuseasca cunostintele si algoritmii de lucru al exercitiilor de nivel progresiv, iar comportamentele sale sa fie pana in toamna anului scolar urmato, in sfera superlativului.
 
Auxiliarul cuprinde un sumar teoretic, in campurile Retin Esentialul, Super Sfat, Super Memoreaza si un set de exercitii progresive in campul Ma Antrenez finalizat cu un Super Exercitiu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.