Datele societatii comerciale

 

SC DEMKA ALL TRADE SRL

Sediu Social: Bucuresti, Str. Stanjeneilor, nr. 1, sector 4, Bucuresti

Cod Unic de Inregistrare: 37583973

Registrul comertului: J 40/7096/2017

 

 Accesarea Site-ului

  Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.

 

 Clienti si comenzi

  Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, e-mail, telefon, produse comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si pe termen nedeterminat in vederea realizarii de statistici.

 

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC DEMKA ALL TRADE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

 

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatori.

 

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

 

  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati asupra modificarilor necesare a se efectua. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta prin: e-mail.

 

  Returnarea bunurilor comandate

Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris compania SC DEMKA ALL TRADE SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate si de a efectua returul, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume si sa faca dovada cu acte data in care a fost ridicat de la posta sau cand ia fost livrat produsul de catre curier (Dovada se face prin trimiterea a unei copii pe e-mail dupa chitanta de la oficiul postal sau a AWB-ului de la curier). Compania SC DEMKA ALL TRADE SRL are obligatia sa returneze in cel mult 14 de zile de la data receptionarii contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.

 

Clientul poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
1. Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site
2. Coletele prezinta deteriorari severe
3. Produsele au fost livrate gresit si nu corespund comenzii lansate de catre Client (difera cantitatea, titlul, produsul, editura, producator )
4. Produsul este defect

Pentru mai multe detalii puteti consulta sectiunea: Intrebari frecvente

 

    Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

 

  Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

 

  Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina de comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

 

  Nu garantam indeplinirea niciunei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat "in stoc". In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site. Comanda se considera valabila numai dupa ce Librarie-cartionline.net confirma clientului prin e-mail sau telefon posibilitatea onorarii acesteia.

 

  SC DEMKA ALL TRADE SRL nu se face raspunzatoare pentru coletele primite in stare deteriorata din cauza proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram. Cartile nu pot fi returnate decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse, defecte de tiparire).

 

In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea imediat ce cartea (cartile) in cauza ne sunt returnate. Pentru mai multe detalii puteti consulta acest link

 

Informatiile afisate pe site

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori.

 

 E-mailuri

  Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de e-mail-uri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

 

 Drepturile de autor

  Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea firmei SC DEMKA ALL TRADE SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

  Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii DEMKA ALL TRADE SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 Avertisment

  Preluarea informatiilor despre carti (titluri, autori, descrieri, preturi etc) sau a copertilor si imaginilor fara acordul scris al S.C. DEMKA ALL TRADE SRL este considerata furt si poate atrage masurile legale corespunzatoare.

 

 Note

  Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet.

  Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

  Orice conflict aparut intre S.C. DEMKA ALL TRADE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti.


 
Protectia datelor
 

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC DEMKA ALL TRADE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati

 

Scopul colectarii datelor este:

informarea clientilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate

– trimiterea de Newslettere periodice

 

   Prin completarea datelor in formularul de creare de cont sau de comanda cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC DEMKA ALL TRADE SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus

 

   Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

    Pe baza unei cereri scrise expediata electronic, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si solicitati stergerea datelor

 

  SC DEMKA ALL TRADE SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: Urgent Cargus, Posta Romana, Bookurier

 

  Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Disponibilitate stocuri

Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta. Disponibilitatea reala a produselor va fi comunicata prin email sau telefonic de catre operatorii site-ului.