întrebări frecvente

Cum returnez o comanda?

Cum returnez o comanda?

 
 
SC DEMKA ALL TRADE SRL  va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 calendaristice de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze comanda integrala
 
In cazul jocurilor, jucariilor si altor produse decat carti clientul poate solicita returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) - adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective (factura comenzii, chitanta de la oficiul postal sau a AWB-ului de la curier). Daca produsul este defect clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.
 
Clientul poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
1. Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site
2. Coletele prezinta deteriorari severe
3. Produsele au fost livrate gresit si nu corespund comenzii lansate de catre Client (difera cantitatea, titlul, produsul, editura, producator )
4. Produsul este defect
 
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 14 zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate.  SC DEMKA ALL TRADE SRL are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea,  SC DEMKA ALL TRADE SRL isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.
 
Important:
Retururile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre  SC DEMKA ALL TRADE SRL cu plata ramburs.
Created in 0.095 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.